Uusi kauppa, tutut tuotteet! Tervetuloa Wennströmin uudistuneeseen verkkokauppaan. Toimitukset alkaen 6,99 €.

Nähdäänkö syksyn käsityömessuilla?

Kesä kääntyy syksyyn ja on aika kaivaa värjäyskattilat ja vesivärisiveltimet taas esiin. Tulevana syksynä kierrämme jälleen innokkaasti Suomen käsityömessuja- ja tapahtumia. Tule moikkaamaan ja tutustumaan tuotteisiimme!

Huomiothan, että koko laajaa tuotevalikoimaamme emme valitettavasti pysty messuille tuomaan. Jos toivot meidän ottavan mukaan tietyn tuotteen, laitathan meille viestiä tai tilausta n. 1-2 viikkoa ennen messuja.

Syksyn 2023 messukalenterimme


Marraskuu:

17.11. - 19.11.23 Suomen Kädentaidot Tampere

"Suomen Kädentaidot on lämminhenkinen, inspiroiva ja innostava käsityön ilosta nauttivien kohtaamispaikka. Euroopan suurimmaksi kasvanut kädentaitojen tapahtuma ihastuttaa vuoden pimeimpinä hetkinä. Messutapahtuma luo mieleenpainuvan kokemuksen erilaisista näytteilleasettajista ja viihdyttävästä ohjelmatarjonnasta. Tapahtuma esittelee käsityöalan uusimmat virtaukset, nostaa esille mielenkiintoiset persoonat ja kunnioittaa kädentaitoperinteiden jatkumista. Tänä vuonna tapahtuma kietoutuu yhteisöllisyyden lämpöiseen voimaan. Aisti yhteisön voima ja saavu kädentaitojen kehtoon."

Osastomme on A 164. Tavataanhan messuilla!

Ostoskoriin käytetyt lahjakortit

Suodata tuotteita

Oma tili

Kuluttaja-asiakkaat

Yritykset ja oppilaitokset