Uusi kauppa, tutut tuotteet! Tervetuloa Wennströmin uudistuneeseen verkkokauppaan. Toimitukset alkaen 6,99 €.

Nähdäänkö syksyn käsityömessuilla?

Kesä kääntyy syksyyn ja on aika kaivaa värjäyskattilat ja vesivärisiveltimet taas esiin. Tulevana syksynä kierrämme jälleen innokkaasti Suomen käsityömessuja- ja tapahtumia. Tule moikkaamaan ja tutustumaan tuotteisiimme!

Huomiothan, että koko laajaa tuotevalikoimaamme emme valitettavasti pysty messuille tuomaan. Jos toivot meidän ottavan mukaan tietyn tuotteen, laitathan meille viestiä tai tilausta n. 1-2 viikkoa ennen messuja.

Syksyn 2023 messukalenterimme

Syyskuu:

23.9.23 Tekstiiliopettajaliiton syyspäivät Hämeenlinna (Tekstiiliopettajaliiton jäsenille)

"Tänä vuonna päivillä keskitytään omaan hyvinvointiin ja yhdessä tekemiseen. Pääsemme purkamaan mielen ja kehon paineita, liikkumaan ja rentoutumaan sekä luomaan yhdessä uutta ja hyvinvoivaa käsityönopettajaa.

Päivät järjestetään poikkeuksellisesti Tekstiiliopettajaliiton jäsenten kesken ja aloituspäivä onkin jo perjantai, mutta osallistua voi myös vain lauantain ohjelmaan."

Huom! Wennström paikalla ainoastaan lauantaina!

30.9. - 1.10.23 Kuopion Kädentaitomessut

"Kuopion Kädentaitomessuilla yhdistyy hyvä suunnittelu, aidot materiaalit ja tekemisen taito. Kotimaiset kädentaitajat tarjoavat laadukkaita koriste- ja käyttöesineitä, yksilöllisiä vaatteita ja asusteita aikuisille ja lapsille, sekä paljon muuta. Messuilla voit hankkia myös tarvikkeita ja työvälineitä. Ihastu työnäytöksistä, näe ja koe. Tervetuloa Käsityömessuille!

Kädentaitomessujen lisäksi pääset samalla lipulla myös Hyvinvointitapahtumaan.

Luomisen iloa – käsityötaitoa parhaimmillaan."


Lokakuu:

6.10. - 8.10.23 Seinäjoen käsityömessut

"Seinäjoen Käsityömessut kokoaa yhteen alan ammattilaiset ja harrastajat. Messuilla käsityön ystävät saavat ainutlaatuisen ensikosketuksen kauden uutuuksiin ja runsaaseen tuotevalikoimaan.

Monipuolinen ohjelmatarjonta, mielenkiintoiset näyttelyt ja näytökset sekä asiantuntevat luennot ja asiantuntijoiden haastattelut inspiroivat ja mahdollistavat meitä jokaista rohkeaan ja persoonalliseen lifestyleen.

Inspiroidu taitavista ja persoonallisista tuotteista ja tule tekemään ostoksia!"

14.10- 15.10.23 Oulun Kädentaitomessut

"Pohjois-Suomen suurimmilla Kädentaitomessuilla Oulussa yhdistyy hyvä suunnittelu, aidot materiaalit ja tekemisen taito. Kotimaiset kädentaitajat tarjoavat laadukkaita koriste- ja käyttöesineitä, yksilöllisiä vaatteita ja asusteita aikuisille ja lapsille, sekä paljon muuta. Messuilla voit hankkia myös tarvikkeita ja työvälineitä. Ihastu työnäytöksistä, näe ja koe. Tervetuloa Käsityömessuille!

Kädentaitomessujen lisäksi pääset samalla lipulla myös Hyvinvointitapahtumaan.

Luomisen iloa – käsityötaitoa parhaimmillaan."


Marraskuu:

17.11. - 19.11.23 Suomen Kädentaidot Tampere

"Suomen Kädentaidot on lämminhenkinen, inspiroiva ja innostava käsityön ilosta nauttivien kohtaamispaikka. Euroopan suurimmaksi kasvanut kädentaitojen tapahtuma ihastuttaa vuoden pimeimpinä hetkinä. Messutapahtuma luo mieleenpainuvan kokemuksen erilaisista näytteilleasettajista ja viihdyttävästä ohjelmatarjonnasta. Tapahtuma esittelee käsityöalan uusimmat virtaukset, nostaa esille mielenkiintoiset persoonat ja kunnioittaa kädentaitoperinteiden jatkumista. Tänä vuonna tapahtuma kietoutuu yhteisöllisyyden lämpöiseen voimaan. Aisti yhteisön voima ja saavu kädentaitojen kehtoon."

Tavataanhan messuilla!

Ostoskoriin käytetyt lahjakortit

Suodata tuotteita

Oma tili

Kuluttaja-asiakkaat

Yritykset ja oppilaitokset